Elektrikli Bisikletlere Bir Yenisi Daha Eklendi

Teknolojinin geliştiği her gün, elektrikli araçlar konusundaki çalışmalar da hız kazanıyor. Son yıllarda bu alana elektrikli bisikletler de dahil olmaya başladı. Indieogogo destekli bir proje ile yeni bir elektrikli bisiklet geliştirildi.

20.03.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-15:51)

The Babymaker adını taşıyan elektrikli bisiklet, Indieogogo tarafından da destek almış. Indieogogo kısaca, hemen her alanda orjinal fikirlerini projelendirerek hayata geçirmek isteyenleri destekleyen bir platform. Platforma projenizi beğenen yatırıcımlar, destek oluyorlar.

Bisikletten bahsetmek gerekirse ilk olarak söylenmesi gerekeen şehir içi tasarıma uygun şekilde geliştiridiği olur. Bu nedenle üzerinden herhangi bir sübvansiyon sistemi barındırmıyor. Yaklaşık olarak 15 kilogramlık bir ağırlığa sahip bisikletin birçok renk seçeneği bulunuyor. Aliminyum gövdeye sahip the Babymaker'lar tam dolulukta 80 km yol gidebiliyor.

Bisikletin motoru arkasında bulunuyor. 5 seviye vitesi bulunuyor ve ayrıca 40 kilometre hıza ulaşabiliyor. Ön kısmında ise içerisinde birçok bilgi barındıran LCD monitörü bulunduruyor.

Ürünün bir de pro modeli bulunuyor. Bunların temel olarak iki farkı bulunuyor. İlki klasik tip frenler yerine hidrolik disk frenlere sahip olmaları ikincisi ise zincir yerine karbok kayış bulunduruyo olmaları. Bisikletin detaylarına ve nasıl çalıştığına dair detayları videomuzda izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal