EA’den FIFA 21 Demosu Açıklaması: Ne Zaman Çıkacak?

Her sene olduğu gibi bu sene de merakla beklenen FIFA 21 oyununun demosunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu. Yapımcı EA’den FIFA 21 demosu hakkında açıklama geldi.

22.09.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-16:13) EA’den FIFA 21 Demosu Açıklaması: Ne Zaman Çıkacak?

Genelde her yıl piyasaya sunulmadan birkaç ay önceden demosunu yayınlayan FIFA serisi, kullanıcılara yapımın grafiklerinin ve oynanışın nasıl olacağı konusunda fikir veriyordu. Bu sene de FIFA 21 demosu için tarih bekleniyordu ancak EA oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

FIFA 21 DEMOSU ÇIKMAYACAK

Dün gece EA Sports FIFA Twitter hesabından yeni bir açıklamada bulunan EA, FIFA 21 için demo sürüm yayınlanmayacağını duyurdu. EA, bu hamlenin nedenini ise “Bunun yerine geliştirici ekibimizin zamanını mevcut ve yeni nesil konsollarda en iyi tam oyun deneyimi sunmaya odaklamaya karar verdik.” ifadeleriyle açıkladı.

FIFA 21 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Electronic Arts, açıklamanın devamında ise 1 Ekim itibarıyla EA Play abonelerinin oyuna 10 saatlik erken erişimi olacağını ve 9 Ekim itibarıyla da oyunun tüm dünyada erişime açılacağını hatırlattı. Sonu olarak FIFA tutkunları, oyun eleştirmenleri tarafından FIFA 20 ile neredeyse aynı olduğu söylenen FIFA 21’i deneyimlemek için 9 Ekim’i beklemek zorundalar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal