Call of Duty’de Hileli Oyunculara Karşı Çözüm Geliştirildi

Online oyunlarda oyuncuları en çok kızdıran durumların başında ya ping değerlerinin yüksek olması gelir ya da oyun alanı içerisinde hile yapan kullanıcılar. Infinity Ward hile konusundaki çözümüyle oyuncuları memnun edecek gibi görünüyor.

25.04.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-10:26) Call of Duty’de Hileli Oyunculara Karşı Çözüm Geliştirildi

 Hile yapanların neden böyle davrandığını anlamak güç. Oyun size verilen özelikler ve yeteneklerinizi geliştirdiğinizde keyif veren bir şey. Ancak bunu sorgulamak çok da mühim değil. Zira birileri bu tutumlarından bir türlü vazgeçmiyor.

Infinity Ward’ın attığı Tweet ile duyurduğu paylaşım ise oyun severlerin takdirini kazandı. Geçtiğimiz haftalarda 70 000 hilecinin oyundan uzaklaştırıldığı Call of Duty: Modern Warfare’de bu kez duyuruya göre hile şüphesi taşıyan oyuncuların aynı karşılaştırmalara toplanacak olması oldu.

Böylece hileli oynamak isteyenler birbirleriyle oynamak durumunda kalacaklar. Diğer taraftan güvenliğe yönelik çeşitli güncelleştirmeleri de müjdeleyen mesaja göre arka plan teknolojileri, stüdyo ve yöneticilere daha fazla kaynak ayrılacağı da belirtildi. Son olarak şüphelendiği bir oyuncuyu raporlayan oyuncular bildirdikleri oyuncu eğer cezalandırılırsa oyun içerisinde bunun hakkında bilgilendirilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal