Bütçe Dostu İphone 9 Şubat'ta Seri Üretime Geçecek

Kompakt tasarım ve uygun fiyatla piyasaya sürülecek yeni iPhone önümüzdeki ay seri üretime giriyor. Mart ayında satışa çıkacak telefonun başlangıç fiyatı 399 dolar (yaklaşık 2350 TL) olarak belirlendi.

23.01.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-11:50) Bütçe Dostu İphone 9 Şubat'ta Seri Üretime Geçecek

Kompakt bir tasarım anlayışı ile tasarlanan ucuz iPhone 9'u (veya iPhone SE 2) bekleyenler için iyi haberler var. Bloomberg'in paylaştığı haberde akıllı telefon çok yakında seri üretime geçeceği belirtildi.

Apple yetkililerinden edinilen bilgilere göre şubat ayında yeni uygun fiyatlı iPhone modelini üretmeye başlayacaklar. Akıllı telefonun mart ayında tanıtılacağı ve aynı ay içerisinde satışa sunulacağı belirtiliyor.

Cihazların montajı Hon Hai Precision Industry (Foxconn), Pegatron ve Wistron şirketleri tarafından yapılacak. Böylece akıllı telefon 2016'da çıkan iPhone SE'den bu yana piyasaya sürülen ilk bütçe dostu iPhone olacak.

iPhone 9 (veya iPhone SE 2) 4.7 inç ekran, tek arka kamera ve Touch ID parmak izi tarayıcısı ile gelecek. A13 Bionic işlemci ve 3 GB RAM ile güçlendirilecek telefonun 64 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Modelin fiyatı 399 dolar olarak belirlendi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal