Arayan Numara Kim? Bu Numaranın Kime Ait Olduğunu Nasıl Bulabilirim?

Birçok insan rehberinde kayıtlı olmayan numara merak eder ve bu numaralın kime ait olduğunu sorgular. Bu durum Arayan Numara Kim? sorunu gündeme getiriyor. Bur soru ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…

14.01.2019-18:50 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-18:49) Arayan Numara Kim? Bu Numaranın Kime Ait Olduğunu Nasıl Bulabilirim?

İnsanların çoğu rehberlerinden kayıtlı olmayan numaralar tarafından aranmaktadır. Bu durum gündeme beni kim aradı sorusunu getirmektedir. Sizi kimlerin aradığının kullandığınız servis sağlayıcılarından ve ya bu hizmeti veren firmalardan belirli bir ücret karşılığında da öğrene bilirsiniz.

Fakat bu yöntemlere gerek kalmadan ve ya her hangi bir ücret ödemeden de sizi arayan kişinin kim olduğunun bula birsiniz. İşte o yöntemlerden bazıları;

Google arama motoru üzerinden çıkan ücretsiz servis sağlayıcılarından sizi arayanın kim olduğuna ulaşabilirsiniz.

Bir diğer yöntemde ise popüler sosyal medya platformu olan Facebook üzerinden de tanımadığınız numaraya ulaşa bilirsiniz. Facebook arama sayfasında telefon numarasını arattığınız zaman numaraya kullanan kişinin kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bir diğer yöntem de ise sizi arayan numarayı rehbere kaydederek Whatsapp üzerinden kimin aradığını öğrene bilirsiniz.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal