Apple, Powerbeats Kulaklığını Çıkardı

Teknoloji şirketi Apple'ın meraklılarınca beklenen kablosuz kulaklık serisi Powerbeats kulaklık modeli Türkiye'de satışa çıktı.

20.03.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-09:25)

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan kablosuz kulaklıklar Türkiye'de satışa sunuldu. Apple Store'da 1199 TL'den satışa çıkan ürün siyah, beyaz, kırmızı olmak üzere üç renkle piyasaya çıktı.

Geliştirilen kulaklık özellikle sporcuları ya da fiziksel aktivite yapanları düşünülerek tasarlanmış. Bu nedenle kablousuz bağlantı özelliği bulunuyor. Ayrıca kulaklığın iki kulaklığı birbirine bağlayan boyun askısı bulunuyor. Böylece hareket halindeyken dengeli durması amaçlanmış.

Diğer taraftan, Kulaklık Apple'ın diğer ürünleriyle de uyumlu olacak. "Hey Siri" komutunu Apple kullanıcıları iyi bilirler. Bu şekilde diğer cihazlarla bağlantı kurulabilecek. Telefonla konuşurken de kullanılabilen Powerbeats 15 saatlik pil ömrü sunuyor.

Şirket, ürün tanıtımında kulaklığın tere karşı dayanıklı olduğunu savunuyor. Ürün iyi bir yalıtıma sahip olsa da gürültü engelleyici özelliği bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal