Teknik Direktör Şenol Güneş'ten Açıklama

A Milli Takım, Azerbaycan'ı 2-1 yenerken, oynanan maçta Altay Bayındır ve Halil Akbunar sakatlanarak oyundan çıktığı görüldü.

28.05.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-09:29) Teknik Direktör Şenol Güneş'ten Açıklama

Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık amacıyla Azerbaycan ile hazırlık maçı gerçekleşen A Milli Takım’ımız maçtan 2-1 galip ayrılırken Halil Akbunar ve Altay Bayındır mücadelede sakatlandı.

HALİL İLE ALTAY SAKATLANDI

Mücadeleye ilk 11’de başlayan Altay Bayındır 73. dakikada sakatlandı. 84. dakikada Tamkin Khalilzade'nin sert faulü sonrası yerde kalan Halil Akbunar sahadan sedyeyle ayrıldı.

UMARIM CİDDİ DEĞİLDİR

A Milli Takımı’mızın başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısında sakatlanan milli futbolcularımız hakkında, ''Halil'in darbeye bağlı sorun var umarım ciddi değildir. Altay'ın ki daha hafif. İkisine de geçmiş olsun.'' diye konuştu.


HATALARIMIZ VAR AMA KAZANMAK GÜZELDİ

Oynamayan ve yeni oyuncularımızı görmek istiyoruz diye belirten Şenol Güneş, ''Bazılarını riske etmek istemiyoruz, bazılarının vereceği reaksiyonu merak ediyoruz. Hatalarımız, eksiklerimiz var ama kazanmak güzeldi. Bazı arkadaşlarımızı dinlendireceğiz. Bu tip maçlarda son durumu 1 Haziran'da açıklayacağız.''


AZERBAYCAN İYİ TAKIM

Maçta bireysel olarak hatalar yapıldığını söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, “Birçok oyuncumuzu oynattık. Savunmadaki oyuncularımızı değiştirmek istemedik. Azerbaycan iyi bir takım. Bizi zorladılar. Hatalar yaptık. 224'er galibiyet ve yenilgi varken 225 galibiyet ilk defa galibiyet olarak öne geçtik. Galler ve İsviçre maçları farklı olacak. Biz baya değişiklik yaptık. Pas yüzdesi, bireysel hatalar var, düzelteceğiz'' diye konuştu.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal