Teknik Direktör Ersun Yanal, Trabzonspor Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Ersun Yanal hazırlıklara başladı.

28.01.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-11:28) Teknik Direktör Ersun Yanal, Trabzonspor Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Ersun Yanal hazırlıklara başladı.

Sezonun ikinci devresine 2'de 2 yaparak başlayan sarı-lacivertli ekipte moraller yerinde. Hedef zorlu deplasmandan da 3 puan alıp, çıkışı devam ettirkmek.

Süper Lig'in ikinci devresine Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetleri ile iyi bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, zorlu deplasmandan da 3 puan alıp zirve yürüyüşünü devam ettirmek istiyor. Teknik heyet, cumartesi günü karşılaşacakları Trabzonspor mücadele öncesi taktik analizlere başladı. Ekibi ile birlikte Trabzonspor'un maç kasetlerini izleyen Ersun Yanal, bordo-mavili takımın eksik yönlerini belirleyip, galibiyet planını hazırlayacak.

Futbolcular da terapiye alınacak. "Tartışmalardan uzak kalın" uyarısı yapılıp, "Siz sadece sahaya ve futbola odaklanın. Bizim gücümüz futbol. Başakşehir maçındaki gibi oynadığımız sürece şampiyonluğun en güçlü adayıyız" ifadelerinde bulunulacak. İlk on birde ise fazla bir değişiklik beklenmiyor.

Başakşehir'i ortaya koyduğu mükemmel bir futbol ile mağlup eden takım yine sahada olacak. Ersun Yanal'ın sadece büyük maçlardaki tecrübesi sebebiyle kaptan Emre Belözoğlu'nu on bire dahil edebileceği gelen bilgiler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal