Tekirdağ'da trafik kazası faciası: 1 kişi hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Süleymaniye ilçesinde bir aracın karşı şeritteki araca çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti ve iki kişi yaralandı. İşte detaylar...

12.03.2024-22:19 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-22:19)

Tekirdağ’da can alıcı bir kaza gerçekleşti. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi İstanbul- Tekirdağ çevreyolu üniversite mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametinden Tekirdağ istikametine giden bir araç aydınlatma direğine çarparak sonrasında karşı şeritteki bir araca çarptı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kazada iki sürücü araçta sıkışırken, araçlardan birinde yolcu olarak bulunan bir çocuk yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler yaralıları sıkıştığı yerden çıkararak hastaneye sevk etti. Birinin durumu ağır olmak üzere toplamda 3 yaralı hastanede tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan İ.D. doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaza sebebiyle Tekirdağ- İstanbul yolu trafiğe tamamen kapandı. Bölgedeki polis ekipleri yolun tekrar ulaşıma açılması için çalışma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal