AK Parti Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel kimdir, nereli ve kaç yaşında AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel hangi siyasi görevlerde bulundu? Cüneyt Yüksel hayatı ve biyografisi

Daha önce de belediye başkanlığı tecrübesi olan Cüneyt Yüksel, AK Parti’nin Tekirdağ Belediye Başkan adayı olarak seçildi. Cüneyt Yüksel’in hayatı ve kariyeri bu gelişmenin ardından yoğun şekilde araştırılmaya başlandı. Peki AK Parti Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel kimdir, nereli ve kaç yaşında AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel hangi siyasi görevlerde bulundu? İşte Cüneyt Yüksek hakkında merak edilenler…

18.01.2024-17:28 - (Son Güncelleme: 18.01.2024-17:28)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen AK Parti belediye başkan adaylarını bugün Ankara’da duyurdu. Yerel seçimlerde AK Parti adına yarışacak olan Cüneyt Yüksel, seçimler sonunda Tekirdağ Belediye Başkan adayı olmak adına mücadele verecek. Tekirdağ vatandaşları Cüneyt Yüksel’in hayatı ve siyasi kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmek için arama motorlarını yoğun şekilde meşgul ediyor. Peki AK Parti Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel Kimdir, nereli ve kaç yaşında AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel hangi siyasi görevlerde bulundu?

Cüneyt Yüksel kimdir?

AK Parti Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel, 1977 yılında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dünyaya geldi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi olan Cüneyt Yüksel, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu.

Cüneyt Yüksel

Cüneyt Yüksel, siyasi kariyerine Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) başladı. AK Parti çatısı altında okul sorumluluğu, ilçe başkan yardımcılığı, il başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve belediye başkan aday adaylığı gibi önemli görevlerde bulunan Yüksel, 31 Mart 2019'da gerçekleşen yerel seçimlerde Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak seçildi.

Sivil Toplum Kuruluşları'nda da aktif olarak yer alan Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Komitesi Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş, halen Tekirdağ MÜSİAD üyesi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı olacak olan Cüneyt Yüksel, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal