Survivor oyuncu maaşları ne kadar? 2022 Survivor oyuncu maaşları 2022 yılında bölüm başı ne kadar?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor All Star'da en merak edilen konu yarışmacıların haftalık aldıkları ücretler oldu. Acun Medya tarafında adada kaldıkları süre boyunca haftalık maaş verilen yarışmacıların ne kadar ücret aldıkları merak konusu oldu. Peki Survivor All Star yarışmacıları bölüm başı ne kadar maaş alıyor? detaylar haberimizde yer almaktadır.

06.03.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-15:36) Survivor oyuncu maaşları ne kadar? 2022 Survivor oyuncu maaşları 2022 yılında bölüm başı ne kadar?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında yarışan yarışmacılarının ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere iki takımın yarıştığı Survivor All Star yarışması Dominik Cumhuriyeti'nde çekiliyor ve yaklaşık yedi ay sürüyor. Yarışmada yer alan yarışmacılara ise Acun Medya tarafından günlük hayatlarında kazandıkları maaşlar göz önüne alınarak maaş veriliyor. Ünlüler takımında yarışan yarışmacıların aylık maaşları 10 bin TL ile 70 bin TL arasında değişiklik gösterirken gönüllü takımındaki yarışmacıların maaşları daha düşüktür. 2022 yılında Survivor All Star'da yarışmacılara verilen aylık maaş ortalama 15 bin TL ile 51 bin TL arasında değişmektedir. 

Survivor All Star yarışmacıları haftalık ücretleri

Survivor All Star yarışmacıları haftalık ücretleri 

Survivor All Star'da bazı yarışmacıların aldıkları haftalık ücret şu şekildedir:

-Mert Öcal haftalık 7 bin TL almaktadır.

-Barış Murat Yağcı haftalık 12 bin TL almaktadır.

-Yasin Obuz haftalık 7 bin TL almaktadır.

-Evrim Keklik haftalık 5 bin TL almaktadır.

-Nisa Bölükbaşı haftalık 8 bin TL almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal