Survivor Birleşme Partisi'ne katılmaya hak kazanan yarışmacılar

Survivor, yeni sezonda tüm hızıyla devam ediyor. İlgiyle takip edilen Survivor All Star'ın yeni bölümünde gözler Birleşme Partisi oyununa çevrildi. Adadaki zorlu mücadelennin ardından Birleşme Partisi'ne giden yarışmacılar merak konusu oldu.

04.03.2022-01:46 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-01:48) Survivor Birleşme Partisi'ne katılmaya hak kazanan yarışmacılar

Survivor 2022 bu sezon zorlu oyunlarla başladı. Yarışmacıların her hafta farklı oyunlarla mücadele verdiği adada heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yarışmacıları zorlayan oyunların ardından Birleşme Partisi oyununda kazanan isimler belli oldu.

Survivor All Star'da Birleşme Partisi oyunu için mücadele eden yarışmacılar oyun sonunda biletlerini almaya hak kazandı. Birleşme Partisi'ne gidecek olan isimler oyuncuların bireysel performansına göre belirlendi. Adada başarılı olan beş isim, rakipleri arasından eşlerini seçerek oyuna başladı. 

Survivor Birleşme Partisi'ne katılmaya hak kazanan yarışmacılar

Survivor'da Birleşme Partisi oyununu kazanan isimler

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Birleşme Partisi oyununun oynanacağı belli olmuştu. Güne damga vuran yarışmanın ardından kadınlarda tur atlayan isimler açıklandı. Kadınlardan Elif, Seda, Ayşe, Gizem ve Birsen tur atlayan isimler arasında. Erkeklerden ise Adem, Barış, Batuhan, Parviz Birleşme Partisi hakkı kazandı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal