Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor All Star birleşme partisi nasıl olacak, hangi ünlü gelecek?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken birleşme partisi heyecanı hissedilmeye başladı. Dün akşam yaşanan konseyde Acun Ilıcalı birleşme partisine dair sürprizleri açıkladı. Survivor All Star birleşme partisi ne zaman? Survivor birleşme partisi sürprizleri neler? İşte detaylar...

03.03.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-12:45) Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor All Star birleşme partisi nasıl olacak, hangi ünlü gelecek?

2 Mart akşamı yaşanan konseyde Acun Ilıcalı birleşme partisi sinyallerini verdi. Survivor birleşme partisi öncesi her hafta 2 yarışmacının eleneceğini ve ana kadroların belirleneceğini açıklandı. Birleşme partisine ise kalan kişiler katılacaktır. Survivor birleşme partisine hangi ünlü ismin katılacağı ve ne zaman olacağına dair  detaylar haberimizde yer almaktadır.

Birleşme partisi ne zaman? 

Survivor'un her sene merakla beklenen birleşme partisi için bu sene de hazırlıklar başladı. Her takımdan 11 kişi olarak toplam 22 kişi birleşme partisini görecek. Survivor birleşme partisi sonrası daha da zorlanması bekleniyor. Birleşme partisi hakkında Acun Ilıcalı'nın söyledikleri şöyledir; 

Ilıcalı, "Survivor'da perşembe, cuma ve cumartesi 2 kadın ve 2 erkek yarışmacı dokunulmaz olacak. Bundan sonra her 3 günde bir eleme yapılacak. Arkadaşlar Survivor'da hızlı eleme dönemi başladı. Haftada 2 eleme olacak ve toplam 6 yarışmacı birleşme partisi öncesinde veda edecek" dedi.

Survivor All Star 2022 Birleşme partisi

Birleşme partisine hangi ünlü isim gelecek? 

Acun Ilıcalı, yarışmacılara birleşme partisi hakkında detayları anlatırken merak edilen partiye hangi ünlü ismin geleceği oldu. Ilıcalı, birleşme partisine Edis'in geleceğini ve bir uçak dolusu seyircinin de misafirlik yapacağını açıkladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal