Survivor konseyinde ateş püskürmüştü: Acun Ilıcalı olayın detaylarını açıkladı

Survivor All Star’da birkaç bölüm önce gerçekleşen konseyde adeta çileden çıkan Acun Ilıcalı, olayın perde arkasında yaşananları açıkladı. Ilıcalı, İki video göstersem şok geçirirsiniz. Yarışmacıların olaydan sonraki rahat tavırları beni çıldırttı, kaldıramadım" diye konuştu.

11.02.2024-10:03 - (Son Güncelleme: 11.02.2024-10:03)

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Nagihan, Nefise ve Aleyna üçlüsü arasında yaşanan kavgaya, programın sunucusu Acun Ilıcalı da dahil olmuştu. Tecrübeli isim konseyde adeta sinir krizi geçirerek sandalyeyi fırlatmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Acun Ilıcalı olayın detaylarını açıkladı

Yaşanan olay hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı, 'rahat battı' diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz yaşadıklarımızın. Yayıncılık kuralları gereği gösterdiğimiz özenden dolayı yüzde 75'ini yayınlamadık. İki video göstersem şok geçirirsiniz.

Acun Ilıcalı Sandalye

Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. Biz de insanız sonuçta. Ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları. Beni çıldırttı, onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim; inşallah iyi bir sezon olur." ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal