Survivor All Star 2024 Ersin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ersin Korkut Survivor’dan elendi mi? Ersin Korkut hayatı ve biyografisi

Survivor yarışmacılarından Ersin Korkut, izleyenlerin hayatını merak ettiği isimler arasında yer aldı. Survivor All Star 2024’te mücadele eden Ersin Korkut’un elenip elenmediği de merak ediliyor. Peki Survivor All Star 2024 Ersin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ersin Korkut Survivor’dan elendi mi? İşte Ersin Korkut hayatı ve biyografisi…

09.02.2024-12:36 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-12:36)

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star 2024’da yarışmaya veda eden son ismin kim olduğu sorusu merak edildi. Kırmızı takımda yarışan ve eleme adaylarından birisi olan Ersin Korkut’un hayatı ve yarışmaya veda edip etmediği soruları internet üzerinden araştırılıyor. Peki Survivor All Star 2024 Ersin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ersin Korkut Survivor’dan elendi mi? 

Ersin Korkut Survivor’dan elendi mi?

Survivor All Star 2024’te eleme adayı olan Ersin Korkut, Bozok ile yaptığı yarışmayı kaybederek yarışmaya veda etti.

Ersin Korkut kimdir?

Ersin Korkut, 8 Kasım 1977'de Hakkari'de dünyaya geldi. Teyzesinin oğlu olan ünlü sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle, kendi oyunculuk yolculuğuna başladı.

İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü ve İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçılık gibi çeşitli işlerde çalıştı. Ersin Korkut'un İstanbul'a ayak basmasına neden olan isim ise kuzeni Yılmaz Erdoğan oldu. Merter'de bir pizzacıda çalışan kuzeni sayesinde tanınan Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın daveti üzerine Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahne almaya başladı.

Ersin Korkut

2000 yılında BKM'nin farklı birimlerinde görev aldı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda arka planda çalışırken, oyundaki uygun rolü fark etti ve Yılmaz Erdoğan'ın zorlandığını söylese de Korkut, kendine olan güveniyle rolü üstlendi.

Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında yer alarak ilgi çeken Korkut, eşsiz şivesi ve "Doktor bu ne?" repliği ile hafızalara kazındı.

BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programında yer alarak kariyerine devam etti.

Survivor 2020 yarışmasına katılan Korkut, 12 Mayıs 2020'de sakatlığı nedeniyle yarışmadan çekildiğini açıkladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal