Ünlü oyuncu sette korkunç bir kaza geçirmişti: Son hali olay oldu!

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak, sette korkunç bir kaza geçirmişti. Attan düşen ünlü isim apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan Albayrak'ın son hali olay oldu.

08.02.2024-11:10 - (Son Güncelleme: 08.02.2024-17:55) Ünlü oyuncu sette korkunç bir kaza geçirmişti: Son hali olay oldu!

Başrollerinde yer aldığı Mehmet Fetihler Sultanı dizisinin setinde talihsiz bir kaza sonrası apar topar hastanede tedavi altına alınan oyuncu Sinan Albayrak’tan güzel haber geldi. Tedavisi tamamlanan oyuncu setlere geri döndü.

Başrolünde ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı "Mehmet Fetihler Sultanı" dizinin setinde geçtiğimiz haftalarda krokutan bir kaza yaşanmıştı.

Oyuncu Sinan Albayrak, at üzerinde çekilmesi gereken bir sahnede kaza geçirdi. Albayrak at üstünde giderken atla birlikte hızla ağaca çarptı.

ad

Olaydan sonra ilk müdahalesi sette yapılan Albayrak hastaneye kaldırılmış ve tedbir amaçlı yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Albayrak, “Herkese merhabalar, ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa bir süre şuur kaybı oldu ama gayet iyiyim. Ufak tefek hasarlarımız var, onlar da kısa süre toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarımız var, çok teşekkür ediyorum. Her şey yolunda, merak etmeyin” sözleriyle sevenlerinin yüreğine su serpmişti.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan ünlü oyuncu setlere geri döndü. Sedye üzerinde kendi sahnesini bekleyen Albayrak hayranlarını sevindirdi.

sinan albayrak


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal