Süper Lig'e veda eden Göztepe Yasin Öztekin'i transfer ediyor!

Geride kalan sezon Süper Lig'e veda eden Göztepe'den dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. İzmir ekibi 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu Yasin Öztekin'i transfer etmek üzere.

18.07.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-10:34)

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden ve önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'de dikkat çeken transfer hamleleri geliyor. Kadrosuna Obinna Mamah, Romal Palmer, Berkin Özgür, Uğur Kaan Yıldız, Berkay Atay ve Hüsamettin Yener'i katan İzmir ekibi şimdi ise eski oyuncusu Yasin Öztekin'i kadrosuna katmaya çok yakın. 

İmza atması an meselesi

Geçen sezonu Samsunspor'da geçiren tecrübeli yıldız Yasin Öztekin yeniden eski takımı Göztepe'ye dönüyor. Futbolcunun sarı kırmızılılar ile kısa sürede resmi sözleşmeyi imzalayıp takıma dahil olacağı aktarıldı. Yaşanan gelişme futbolseverlerin oldukça büyük dikkatini çekti. Ayrıc futbolcunun Göztepe'nin yeni kaptanı olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyuncu önceden formasını giydiği Göztepe'de 42 karşılaşmaya çıkarken 10 kez ağları havalandırma başarısı göstermişti.

Yasin Öztekin Göztepe'ye geri dönüyor.

Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Almanya'nın Dortmund altyapısında başlayan oyuncu ardından takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Sonrasında ise 2011 yılında Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Sonraki adresi ise Trabzonspor oldu. Trabzonspor sonrasında ise Kayseri Erciyesspor'un yolunu tuttu. 2014 yılında ise Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Galatasaray sonrasında ise sırasıyla; Göztepe, Sivasspor ve Samsunspor formalarını terletti. Oyuncu şimdilerde ise yeniden eski takımı Göztepe'ye dönüyor.

Önemli başarıları var

Futbolcu Borussia Dortmund ile 1 kez Alman Ligi'ni, Galatasaray formasıyla ise 2 kez Süper Lig, 2 kez Türkiye Kupası, 2 kez Süper Kupa sevinci yaşadı. Futbolcu elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal