Fenerbahçe zirve yarışını bırakmadı: Beşiktaş'ı evinde mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki dev derbide Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe, Michy Bathuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle rakibini 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın tek golünü ise Cenk Tosun attı. Bu sonuçla sarı lacivertler, zirve yarışını sürdürdü. İşte detaylar...

27.04.2024-21:13 - (Son Güncelleme: 27.04.2024-21:13)

Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftası derbi maçına sahne oldu. Şampiyonluk yarışını sürdürmek adına Beşiktaş’ı ağırlayan Fenerbahçe, siyah beyazlıları 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş 10 kişi kaldı, Fenerbahçe öne geçti

Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 25. dakikasında Al- Nusrati, Fred’e yaptığı müdahale sonucu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakika 30’da Fenerbahçe öne geçti. Fred'in pasıyla savunma arkasına hareketlenen Tadic, meşin yuvarlağı göğsüyle altıpas önündeki Batshuayi'ye indirdi. Bu oyuncunun gelişine şutunda, top filelerle buluştu. Skor da 1-0 oldu. İlk yarı da bu golle noktalandı.

Cenk Tosun’un golü yetmedi

İkinci yarıda ise goller gelmeye devam etti. 69’da Fred'in sol kanattan getirdiği topta Batshuayi pasını Szymanski'ye verdi. Syzmanski sağ kanatta bomboş olan İrfan Can Kahveci'yi gördü. Boş pozisyonda topu alan İrfan Can Kahveci ayak içiyle şutunda topu köşeye bıraktı. Skor da 2-0 oldu. 82’de fark 1’e indi. Sol kanatta Muleka'nın pasında topu alan Cenk Tosun kaleye bakmadan çektiği şutta üst köşeden topu ağlara yolladı. Skor da 2-1 oldu. Bu sonuçla Sarı Lacivertliler, maçı 2-1 kazandı ve puanını 89’a çıkardı. Beşiktaş ise 51 puanda kaldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal