Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida, El İttifak'a transfer oluyor!

Beşiktaş kariyeri son bulan tecrübeli stoper Domagoj Vida'nın yeni adresi merak konusuydu. Son olarak ise A Spor'dan Kubilay Açıkgün'ün haberine göre oyuncu Suudi Arabistan ekiplerinden El İttifak ile transferde anlaşmaya vardı.

18.07.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:45)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını terleten ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Vida ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılığı sonrasında yeni adresi merak konusu haline gelmişti. Son gelen bilgilere göre ise tecrübeli stoper Suudi Arabistan yolcusu.

Yakında imzayı atacak

Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını terleten Hırvat stoper Vida sezon sonunda sözleşmesini uzatmamıştı. Bu nedenle oyuncuyla yollar ayrılırken futbolcunun yeni adresi ise merak konusu haline gelmişti. Futbolcunun transferde ise yeni adresi sürpriz oldu. Son aktarılan bilgilere göre oyuncu Suudi Arabistan ekiplerinden El İttifak ile anlaşmak üzere. Oyuncunun yeni takımıyla her konuda anlaşmaya vardığı ve kısa süre içerisinde transferde imzaları atacağı aktarıldı. Oyuncuyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.


Kariyeri dikkat çekmekte

Futbola Hırvatistan'ın NK Osijek takımında başlayan oyuncu ardından Alman ekibi Leverkusen'ın yolunu tuttu. Futbolcunun transferde sonraki adresi ise Dinamo Zagreb oldu. Zagreb sonrasında ise Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile anlaştı. Sonrasında 2018 yılında Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. Futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi sona ererken yeni takımının ise Suudi Arabistan ekibi El İttifak olduğu öğrenildi. Futbolcu kariyerinde ise 2 kez Ukrayna Şampiyonluğu 2 kez Ukrayna Kupası'nı 1 kez Ukrayna Süper Kupası'nı, 1 kez Süper Lig, 1 kez Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası başarıları elde etti.  Futbolcu kariyerinde önemli başarılara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal