Beşiktaş, golcü transferinde Mirhan İnan'ı kadrosuna katıyor!

Beşiktaş gurbetçi oyuncu Mirhan İnan'ın transferinde sona yaklaştı. Siyah beyazlıların 19 yaşındaki forvetle kısa süre içerisinde imzaları atacağı öğrenildi.

16.07.2022-13:36 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-13:58)

Forvet hattına oldukça önemli yıldızları katan Beşiktaş, bu bölgeye transferde hız kesmiyor. Takımda son olarak gündeme gelen isim ise Mirhan İnan olmuş durumda. Siyah beyazlıların gurbetçi yetenek ile oldukça yakından ilgilendiği ve transferi bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Anlaşmaya çok yakınlar

Siyah beyazlılar gelecek sezon bol rotasyonlu ve güçlü bir kadro kurmak isterken gündemine ise sürpriz isimleri alıyor. Bu anlamda takımda gündeme gelen oyunculardan birisi de Mirhan İnan oldu. Beşiktaş'ın oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yakın olduğu ve transferde son pürüzleri giderdiği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler ise gerek yurt içinde gerek yurt dışında oldukça büyük ilgi uyandırmış durumda.


Genç yeteneğin kariyeri

1.88'lik boyu ve hızlı yapısıyla Norveçli dünya yıldızı Haaland'ı andıran 19 yaşındaki oyuncu için yurt dışında Türk Haaland yorumları yapılmakta. Ayrıca genç yeteneğin Türkiye U19 yaş gurubunda da yer alması dikkatlerden kaçmıyor. Mirhan milli takım formasıyla 5 karşılaşmada 1 kez ağları havalandırdı. Santrafor mevkisinde oynayan oyuncu ayrıca on numara pozisyonunda da görev alabilmekte. 

Futbola Almanya'nın Reutlingen takımında başlayan Mirhan ardından Stuttgart altyapısının yolunu tuttu. Oyuncunun burada sergilediği performansla pek çok takımın transfer listesine girdi. Oyuncuyla son olarak ise Beşiktaş'ın çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve kadrosuna katmak üzere olduğu aktarıldı. Ayrıca ana mevkisi santrafor olan oyuncu on numara ve merkez orta saha olarak rahatlıkla görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal