Süper Lig lideri Trabzonspor'da Abdullah Avcı örnek yeni bir model üzerinde çalışıyor!

Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için gün saymaya başlayan Trabzonspor'da önümüzdeki sezonun planlamalarına başlandı. Bordo mavililerde yeni sezonun planlamaları yapılırken, Abdullah Avcı'nın; yarışmacı, üretken ve örnek bir takım kurmayı planladığı öğrenildi.

26.03.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-15:13)

Trabzonspor'a imza attığı 10 Kasım 2020 tarihinden itibaren, dipten aldığı takımı ilk sezonunda Avrupa kupalarına taşıyan, bu sezon ise şampiyonlukla taçlandırmaya çok yakın olan fırtınada, yönetim ve teknik direktör Abdullah Avcı, önümüzdeki sezonun planlamasını belirlerken, yarışmacı, üretken ve örnek bir takım kurmak için çalışma hedeflerini yönetime geçtiğimiz günlerde iletti.

Kademe kademe ilerleme hedefi var

Trabzonspor geçtiğimiz sezon iyi bir başlangıç yapamamıştı. Sonrasında ise takım Abdullah Avcı ile resmen şahlandı. 17. sıradaki takımı 4. sıraya taşıyan Abdullah Avcı bu sezon ise açık ara zirveye oturdu. Gelecek sezon ise 3 kulvarda sağlam temeller üzerine kurulmuş bir takım inşa etmeyi planlayan deneyimli teknik direktör Süper Lig'de yine şampiyonluk için mücadele verecek. Ayrıca Avrupa'da kesinlikle büyük bir başarı elde edecek takım kurmak istiyor.

Abdullah Avcı Trabzonspor'da yeni bir model üzerinde planlama yapıyor.

Aklındaki planın ayrıntıları belli oluyor

Önümüzdeki sezonun planlamasına devre arasında başlayan bordo mavililer, Emrehan Gedikli, Taha Altıkardeş, Kerem Şen, Batuhan Kör ve Enis Destan gibi genç yıldızları kadrosuna transfer etti. Sezonun bitmesiyle yeni isimleri kadroya dahil edecek olan Karadeniz ekibi, yarışmacı üretken ve örnek bir takım kuracak. Abdullah Avcı, bordo mavili takımın oyununu genç isimlerle daha hızlı bir formasyona dönüştürmeyi hedeflerken, tecrübeli yıldızlarla saha içindeki sorunları çözerek sonuç üreten bir takım kurgusunu hayata geçirmek isteyecek. Bu anlamda Trabzonspor'da yaşanacak gelişmeler tüm futbolseverler tarafından merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal