Trabzonsporlu Andreas Cornelius taraftarların sokakta kendisine gösterdiği ilginin inanılmaz olduğunu söyledi

Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius, şampiyonluk yolunda ilerleyişleri, taraftarların kendisine olan ilgili ve takımdaki geleceği hakkında konuştu.

26.03.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-09:39)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, her geçen hafta lig şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşıyor. Bu sezon başında kadroya katılan Andreas Cornelius kuşkusuz bordo mavililerin performansında önemli bir pay sahibi oldu.

Taraftarlar Cornelius'u seviyor!

Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius, bu sezon ligde tam 12 kritik gol kaydederken, bordo mavili taraftarların da kalbinde taht kurmayı başardı.

Andreas Cornelius

Andreas Cornelius'dan çarpıcı açıklamalar

Bordo mavili ekipte geçirdiği dönem ile ilgili olarak çok mutlu olduğunu ifade eden Andreas Cornelius, Trabzonspor dönemi hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Sokakta taraftarların yoğun ilgisi oluyor. Çok iyi taraftarlarımız var. Böyle bir şeyle daha önce karşılaşmamıştım. Birçok kulüpte top koşturdum ama bu bambaşka bir şey. Kentte gezintiye çıkmaya kalktığımda herkes fotoğraf çekilmek istiyor. Şehirde kalabalık bir yere gittiğimde mutlaka durdurulacağım ve gelen herkesle fotoğraf çekeceksem, aynı yerde çok uzun süre ayakta kalacağım demektir, böyle bir çekim merkezi olarak kalıyorum. Tabii bu ilgi bu sene daha üst noktada çünkü şampiyonluğa ulaşmak üzereyiz ve herkes bu yüzden son derece mutlu. Trabzonspor'da gerçekten mutluyum. Stadyumda da çılgınca bir atmosfer oluyor. Gerçekten deneyimlenmesi gereken bir tecrübe. Danimarka'da her hafta sonu derbi maç oynamak gibi… Ve gerçekten büyük bir gürültü oluyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal