Süper Lig, İngiltere'de Yayınlanacak!

İngiliz spor kanallarından BT Sport, Türkiye Süper Ligi'nin yayın haklarının satın alındığını ve her hafta sonu 3 karşılaşmanın canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.

12.06.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-16:47) Süper Lig, İngiltere'de Yayınlanacak!

Britanya ve İrlanda'da, Bundesliga, Ligue 1, İngiltere Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarının yayıncı kuruluşu olan BT Sport, Süper Lig'in de yayın haklarını satın aldığını duyurdu.

Yaşanan gelişme, "BT Sport, Avrupa'nın en ateşli şampiyonluk yarışına sahne olan Türkiye Süper Ligi, her hafta sonu 3 canlı maç yayınıyla evlerinize gelecek." başlığıyla açıklandı.

VAN PERSİE YORUMCULUK KOLTUĞUNDA

Robin van Persie'nin de yorumculuk koltuğunda oturduğu kanaldan paylaşılan resmi duyuruda, sezon bitimine kadar her hafta sonu 3 karşılaşmanın canlı olarak verileceği belirtildi. Gerçekleşen anlaşma gereği, sezon bitimine kadar toplam 24 karşılaşmanın canlı olarak yayınlanacağı aktarıldı.

Bu hafta sonu verilecek karşılaşmaların Göztepe - Trabzonspor, Beşiktaş - Antalyaspor ve Rizespor - Galatasaray müsabakaları olduğu ifade edildi.

Süper Lig'de İngiltere Premier Lig'de de forma giymiş olan Alexander Sörloth, Papiss Cisse, Demba Ba, Radamel Falcao, Gael Clichy, Robinho, Emre Belözoğlu futbolcular da açıklamanın detayında kendisine yer buldu. Ayrıca, Süper Lig'in tarihçesi ile ilgili de bilgiler yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal