STI coin nedir? Seek Tiger coin projesi ve yol haritası

Geçtiğimiz ay CMC platformu içine dahil edilen Seek Tiger coin projesinin geniş açılımı ile birlikte projenin detaylarını ve yol haritasını haberimizin detayında sizler için derledik.

12.04.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:53) STI coin nedir? Seek Tiger coin projesi ve yol haritası

Sti coin, 28 Mart 2022 tarihinde CMC ve gecko listelenmesi sonrasında hacimli borsalardan bir olan Gate üzerindeki listelerde yerini aldı. Kısa bir zamanda büyük yol kat ettiği görülen STI coin fiyatı listeye girdikten hemen sonra yüzde 3 oranında arttı ve 02.20 dolar seviyelerine çıktı. BTC’nin çöküş eğilimine rağmen fiyatlarında artış görüşen projenin sağlam geliştirildiği far edildi.

STI coin nedir?

Seek Tiger (STI coin) WEB3 taban üzerinden geliştirilen DAO ekolojik hizmet platformudur. Ekolojik alandaki uygulamalar TIGER DAO VC platformunu ile zincir oyun toplama platformunu oluştururken aynı zamanda NFT ticaret platformu ve DEX ticaret platformunu da içerisine alır. Bu platformlar DAO tarafından yönetilirken yenilikçi kör kutu teknolojisiyle dijital kaplan NFT ve DAO kombinasyonu nu da kullanıcılarına DAO+NFT+GAMEFI+DEFI üzerinden metaverse ekolojisi ile sunar. 

STI coin nedir?

Seek Tiger coin projesi ve yol haritası

Merkezsiz olarak geliştirilen STI coin zincir oyun toplama platformudur ve NFT ticaretinin meta evren ekosistemini de içine alarak küresel alanda kullanıcılara akıllı sözleşme kısıtlamaları ve Dao oylama yönetimi entegre eder. Bunu Web 3.0 konseptine dayalı olarak sunan Seek Tiger coin projesi GameFi zincir oyun toplama platformunu da oluşturmaya doğru ilerleme çabasındadır.

GameFi zincir oyun toplama platformuyla asıl oyunculara çapraz zincir toplama oyununa ortam yaratmaktan sorumlu olan proje oyunda varlıklarının dolaşımını ve aynı zamanda yaratıcıların ve yatırımcıların sanal sosyal ağlarını da gerçekleştirir.

Geleneksel oyun endüstrisine katılımlarda ve uzlaşmalarda fiat para birimini kullanan Seek Tiger, bölgesel politikalardaki farklılıklardan dolayı da küresel alandaki kullanıcıların katılımı sınırlar. GameFi gene olarak sınırsızdır ve küresel alanda dağıtılabilir, böylelikle daha fazla kullanıcının oyuna katılmasına da izin verilir.

İlk kapsamlı güce sahip olan proje aslında dünyadaki en güçlü dijital kaplan olarak adlandırılır. Birçok dijital kaplanların arasında BTC savaşçı kaplanının daha güçlü kapsamlı güce sahip olan bir varlık olan Seek Tiger kripto para biriminin atası Bitcoin’den kaynaklanır. Gücü yüksek olan STI coinin hırsı, sıradan olmaya çok isteksiz olduğunu belirler. Tasarımında yaratılan konseptini BNB kripto para biriminden alan proje, ayrıca CZ kafasının Dao'ya benzer özellikte olan Onur Madalyası’nı (NFT) sentezleyen dijital kaplan olarak adlandırılır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal