Spor Toto Süper Lig 23 Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş Fenerbahçe’yi konuk edecek. Zorlu müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

25.02.2019-16:52 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-16:48) Spor Toto Süper Lig 23 Hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe Muhtemel 11’ler

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe’yi bu akşam Vodafone Park’ta ağırlayacak. Saat 21.00’da başlayacak zorlu müsabakayı Hakem Bülent Yıldırım yönetrecek. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Erisoy ve Asım Yusuf Öz olacak.  Zorlu müsabakanın 4. hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’de Antalya, Yeni Malatyaspor ve Bursaspor maçlarını kazanarak 3 maçlık seri ile müsabakaya çıkacak. 39 puanla 3. Sırada yer alan siyah beyazlı ekip zorlu müsabakadan Galip ayrılarak zirve takibini devam ettirmek istiyor.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe ise 24 puanla 15. Sırada yer alan Fenerbahçe ise kötü gidişata Beşiktaş karşısında dur demek istiyor.

Ljajic Cezalı Tolgay Oynuyor

Beşiktaş’ta Adem Ljajic Yeni Malatyaspor karşısında oynanan müsabakada sarı kart gördüğü için Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Tolgay Arslan ise sakatlığını atlattı ve dev derbide oynaması bekleniyor.

Beşiktaş’ta 3 Fenerbahçe’de 7 Futbolcu Kart Sınırında

Dev derbide Beşiktaş’ta Necip Uysal, Dorukhan Toköz ve Gary Medel, Fenerbahçe’de Martin Skrtel, Sadık Çiftpınar, İsmail Köybaşı, Andre Ayew, Eljif Elmas, Soldado ve Roman Neustaedter kart görmeleri halinde bir sonraki hafta takımlarını yalnız bırakacaklar.

BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 21.00

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Mirin, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Kagawa, Güven, Burak.

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Dirar, Tolgay, Moses, Soldado.

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal