Vagner Love’dan Beşiktaş Açıklaması

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş ile yollarını ayıran Vahner Love, Corinthians'a transfer olmuştu. Corinthians’ın tanıtım toplantısına katılan Love Beşiktaş ile ilgili maçıklamalarda bulundu.

02.02.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-09:26) Vagner Love’dan Beşiktaş Açıklaması

Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden ve ardından Brezilya ekiplerinden Corinthians’a transfer olan Vagner Love, Brezilya ekibinin tanıtım toplantısında Beşiktaş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2017-2018 sezonunun devre arası Beşiktaş’a transfer olan Vagner Love 1 sezon geçirdiği siyah beyazlılarda beklenen performansı göstermedi. Golcü oyuncu Kar kartal ile sözleşmesini devre arası transfer döneminde feshederek Brezilyanın köklü ekiplerinden Corinthians'ın yolunu tuttu.

Corinthians ile 2020 senesisin sonuna dek sözleşme imzalayan 34 yaşındaki golcü futbolcu Beşiktaş hakkında açıklamarda bulundu.

Vagner Love Beşiktaş ile açıklamalasında “Beşiktaş'la olan sözleşmemin feshedilme ihtimali Aralık'ta ortaya çıktı ve bu süreçte benimle temasa geçen ilk takım Corinthians oldu. Beni hep takipte kaldılar ve geri dönüş ihtimalimi sordular. Başka kulüplerle de görüşmelerimiz oldu ama bildiğim ve kendi kimliğimi oluşturduğum bir yere geri döndüğüm için çok mutluyum. Corinthians'ı sevmeyi öğrendim.” İfadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal