Trabzonspor'a Burak ve Onazi'den Sevindirici Haber!

Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek Trabzonspor'a Burak Yılmaz ve Onazi'den sevindirici haber geldi.

19.04.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-16:16) Trabzonspor'a Burak ve Onazi'den Sevindirici Haber!

Bu hafta Spor Toto Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor'da iki oyuncusundan gelen haber sevinç yarattı. Bordo mavili ekipte bir süredir sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Onazi'nin takımla beraber antrenmanlarda yer alması sevinçle karşılandı.

Bordo mavili ekip, Spor Toto Süper Lig'de, 21 Nisan Cumartesi günü Medical Park Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan idmanda sakatlığı süren Onur Kıvrak ve Fabian Castillo yer almadı.

Spor Toto Süper Lig 29. haftasında oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayan isimlerden Burak Yılmaz ve Onazi'nin takımla beraber çalışmalara katılması teknik kadroda yüzleri güldürdü.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Kayserispor karşılaşmasının 28. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Ogenyi Onazi, çalışmalarını takım arkadaşlarından ayrı bir şekilde devam ettiriyordu. Nijeryalı orta saha, tedavisi sonrası takımla birlikte çalışmalara başladı. 25 yaşındaki futbolcunun son durumu karşılaşmanın oynanacağı gün yapılacak değerlendirmenin ardından kesinlik kazanacak.

Kayserispor karşılaşmasının ardından ağrılarının artması sebebiyle Osmanlıspor mücadelesinde kadroda bulunmayan tecrübeli oyuncu Burak Yılmaz da takımla birlikte antrenmanlara başladı. Golcü futbolcunun Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor ile yapılacak karşılaşmada teknik direktör Rıza Çalımbay’ın şans vermesi halinde forma giymesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal