Yeşil Sahalarda Kan Döküldü! Taraftar Futbolcunun Boğazını Kesti!

Polonya’da oynanan bir amatör lig karşılaşmasında konuk ekip taraftarı, yaşanan bir pozisyonun ardından sahaya girerek rakip takım futbolcusunun boğazını kesmeye çalıştı.

19.04.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-15:47) Yeşil Sahalarda Kan Döküldü! Taraftar Futbolcunun Boğazını Kesti!

Polonya amatör kümede LKS Ciechow ve Piast Lutynia takımlarını karşı karşıya getiren maçta deplasman ekibi Piast Lutynia taraftarları 68. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrası ev sahibi ekip oyuncularına saldırdı.

Piast Lutynia taraftarı, konuk oldukları LKS Ciechow deplasmanında sahaya inerek rakip takımdan bir futbolcunun boğazını kesmeye çalıştı.

FAUL SONRASI ORTALIK KARIŞTI

İki ekip arasında 2-2 devam eden karşılaşmanın 68. dakikasında yapılan bir faulün ardından oyuncular tartışma içerisine girdi. Bu sırada sinirlenen rakip takım taraftarları sahaya atlayarak LKS Ciechow oyuncularına saldırdı. Saldırı esnasında LKS Ciechow takımında forma giyen bir futbolcu boğazına bıçak darbeleri aldı.

Yaşanan bu olay Avrupa basınında büyük yankı uyandırırken, konuk takım Piast Lutynia olaya ilişkin ‘üzüntülerini belirten’ bir açıklama yayınladı ve bu tarz olayların bir spor karşılaşmasında yaşanmaması gerektiğini ifade etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal