TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman Açıklamalarda Bulunuyor! Beklenen Sonuç Açıklandı!

Kulüpler Birliği Vakfı ile yayıncı kuruluş Digiturk ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, TFF'nin Riva'daki tesislerinde bir araya geldi

02.07.2019-17:58 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-17:52)

Gerçekleşen toplantının ardından açıklamada yapan Nihat Özdemir, "beIN Sports ile görüşmelerimiz devam edecektir. Bütün hedefimiz marka değerimizi yukarı çıkarmak olacaktır" diye konuştu

Nihat Özdemir'in Açıklamaları

Kulüpler Birliği Vakfı ile yayıncı kuruluş Digiturk ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, TFF'nin Riva'daki tesislerinde bir araya geldi. Gerçekleşen toplantının ardından açıklamada yapan Nihat Özdemir, "beIN Sports ile görüşmelerimiz devam edecektir. Bütün hedefimiz marka değerimizi yukarı çıkarmak olacaktır" diye konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Yayıncı kuruluş ile görüşmelerimiz devam edecektir. Bütün hedefimiz marka değerimizi yukarı çıkarmak.

Fikret Orman'ın Açıklamaları

Fikret Orman: Bütün kulüpler yayıncı kuruluş ile iyi ilişkiler kuruyor. Türk futbolunun ilerlemesi için ürünün pazarlanması gerekli.

Anlaşmanın Detayları!

Bilindiği gibi, 2016 yılında yapılan ihaleyi kazanan Katar şirketi 2022’ye kadar maçların yayın hakkını almıştı. Her sezon için 500 milyon Dolar artı KDV vermeyi kabul eden şirket, kuru en son 3.90’a sabitlemişti... Paranın yarısını döviz cinsinden, yarısını ise TL olarak ödeyen beIN şirketinin, yüzde 35’lik bir indirim talep edeceği öne sürülmüştü.


Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal