Rıdvan Dilmen, Mehmet Topal'ın Gideceği Takımı Açıkladı!

Tecrübeli futbolcuyla karşılık anlaşmaya varılarak sürpriz bir şekilde ayrılık gerçekleştirildi. "NTV Digital'de konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

02.07.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-17:32)

Transfer sezonunun şuana kadar en çok konuşulan takımlarından biri olan Fenerbahçe'de çalışmalar devam ediyor. Fenerbahçe'de takıma katılan ve katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılan isimler de belli oluyor.

Sarı-lacivertlilerde bu isimlerin başında en dikkat çekeni Mehmet Topal oldu. Tecrübeli futbolcuyla karşılık anlaşmaya varılarak sürpriz bir şekilde ayrılık gerçekleştirildi.

"NTV Digital'de konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen

Mehmet Topal'ın bundan sonra Beşiktaş, Galatasaray ya da Başakşehir'e gideceğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Mehmet Topal, büyük kulüpler arasındaki transfer rekabetinde "Ya bunu almayalım" denilecek bir oyuncu değildir. Oyunculuğu geriye gitmiştir, performansı düşmüştür. Bunlar ayrı konu ama Mehmet Topal değerli bir karakterdir. O yüzden de Galatasaray ve Fenerbahçe'den ayrılışı da ailesine ve kendisine uygun bir şekilde olmuştur. " ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal