Simon Kjaer'in Menajeri Transfer Açıklaması!

Fenerbahçe'nin yeniden takıma dahil etmek istediği Simon Kjaer için menajeri Mikkel Beck önemli bir transfer açıklaması yaptı.

03.01.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-13:49) Simon Kjaer'in Menajeri Transfer Açıklaması!
Simon Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, Danimarka'nın Ekstra Bladet basın mensuplarına röportaj verdi. Beck, Atalanta'da oynayan fakat beklediği maç sürelerini oynayamadığı için keyfi olmayan Simon Kjaer'in transferiyle ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin transfer edeceği isimler arasında yer alan Kjaer hakkında açıklama yapan Beck, ''Atalanta ile birlikteliğimiz maalesef iyi gitmedi. Böyle olmasını beklemiyorduk. İstenilen olmadığında da ayrılmak en iyi seçenektir.'' ifadelerini kullandı.

"Yakında Açıklanacak"

Transfer haberini de veren Danimarkalı yıldızın menajeri Beck, ''Ocak ayında Atalanta, Kjaer'in ayrılmasına izin verecek. Ben de Kjaer için en uygununu arıyorum. Yakın zamanda bir şeyler açıklayacağız. Takım ismi veremem ama birçok ligden çok iyi takımların ilgisi var.'' dedi.

Danimarka haberleri ise Kjaer'le Fenerbahçe'nin ilgilendiğini fakat Fenerbahçe takımının Kjaer'in maaşını vermekte güçlük çekeceğini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal