Sergen Yalçın'lı Konyaspor Kalesine Duvar Ördü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın’ın getirilmesinin ardından çıktığı son 5 karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

23.04.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-14:55) Sergen Yalçın'lı Konyaspor Kalesine Duvar Ördü!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Atiker Konyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın idaresinde çıktığı son 5 karşılaşmada, 9 kez ağları sarsarken kalesini gole kapattı.

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, teknik direktör Sergen Yalçın hakkında övgüler yağdırdı ve , "Sergen hoca, en baştan futbol mantalitesine göre takımı yeniden kurguladı ve bu sonuç ortaya çıktı" ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-0 yenmeyi başaran Atiker Konyaspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta öncesinde teknik direktörlük görevine gelen Sergen Yalçın idaresinde 6 karşılaşmaya çıkan yeşil beyazlılar bu maçlarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken yalnızca 1 mağlubiyet yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon kümede kalma savaşı veren Konya temsilcici, son maçlarda aldığı puanlarla göze çarpıyor.

Sergen Yalçın idaresindeki ilk karşılaşmasında 25. haftada Galatasaray deplasmanına konuk olan ve 2-1 kaybeden Atiker Konyaspor sonrasında oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve beraberlik elde etti. Yeşil beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 9 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise gol görmedi.

Spor Toto Süper Ligde 26. haftada sahasında oynadığı maçlarda Kayserispor'u 2-0, 28. haftada Demir Grup Sivasspor'u 5-0 ve 30. haftada Kasımpaşa'yı 2-0 yenmeyi başaran Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı 27. hafta Osmanlıspor ve 29. Hafta Antalyaspor karşılaşmalarında 0-0 berabere kaldı.

Konya ekibi, savunmadaki bu performansıyla ligin en az gol yiyen ekipleri arasına girdi.

Spor Toto süper Lig’de oynadığı 30 maçta sekizer galibiyet ve beraberlik, 14 yenilgi alan Atiker Konyaspor, rakip ağları 33 kez sarsarken kalesinde ise 36 gol gördü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal