Olaylı Derbi Hakkında Flaş Gelişme!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanan derbide yaşanan olaylar sebebiyle 8 kişi daha gözaltına alındı.

23.04.2018-14:33 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-14:34) Olaylı Derbi Hakkında Flaş Gelişme!

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalmış ve tatil edilmişti.

Karşılaşmada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kafasına isabet eden yabancı madde sonrası acılar içerisinde yerde kalmış, soyunma odasına gittiğinde başına 5 dikiş atılarak ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan maçta yaşanan olaylara ilişkin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 8 kişi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 31’e yükseldi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu, Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanması ve karşılaşmanın tatil edilmesiyle neticelenen olaylarla ilgili başlatılan soruşturmayı derinleştirmiş ve soruşturma kapsamında son olarak 23 kişi gözaltına alınmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal