Samuel Eto’o İmzayı Attı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'la yollarını ayıran Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o yeni takımı Qatar Sports Club ile sözleşme imzaladı.

15.08.2018-13:14 - (Son Güncelleme: 15.08.2018-13:10) Samuel Eto’o İmzayı Attı!

Son olarak Atiker Konyaspor’da forma giyen 37 yaşındaki Samuel Eto’o Katar Ligi ekibi, Qatar Sports Club'a imzayı attı.

37 yaşındaki yıldız, "22 senelik üst düzey futbol yaşantımın ardından, kendime yeni bir mücadele yaratmak adına Doha'ya geldim" ifadesini kullandı.

3 defa Afrika'nın en değerli oyuncusu Eto’o için kulüp binasında sözleşme töreni gerçekleştirildi. Qatar Sports Club Başkanı Şeyh Hassim bin Hamad ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Eto'o yeni bir mücadele için hazır olduğunu söyledi.

Tecrübeli forvet, imza töreni sonrası yeni takımında giyeceği 81 numaralı forma ile birlikte kameraların karşısına geçti.

2015’te Antalyaspor'a transfer olan deneyimli golcü, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde ise Atiker Konyaspor'da forma giydi.

Antalyaspor formasıyla 44 kez gol sevinci yaşayan Eto'o'nun adı transfer dönemlerinde de sıkça büyük takımlarla anılmış fakat geride kalan sezonun ara transfer döneminde Atiker Konyaspor'a transfer olmuştu. Kamerunlu yıldız, Atiker Konyaspor formasıyla da 6 kez fileleri havalandırmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal