Şaban Çimşir: Rüyamda Sezon Sonunda Şampiyonluk Kupasını Kaldırıyorduk

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Bordo Mavili kulübün teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in babası Şaban Çimşir duygularını paylaştı.

03.02.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-17:03) Şaban Çimşir: Rüyamda Sezon Sonunda Şampiyonluk Kupasını Kaldırıyorduk

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Bordo Mavili kulübün teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in babası Şaban Çimşir duygularını paylaştı.

Bordo mavili takımın teknik direktörü Hüseyin Çimşir aldığı sonuçlar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen, Süper Lig’de oynadığı iki maçı da kazanan ve teknik adam olarak çıktığı ilk derbiyi de kazanan Hüseyin Çimşir ailesinin de gururu oldu.

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmayı tribünden izleyen Baba Şaban Çimşir mücadele sonrası duygularını Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel ile paylaştı.

Baba Çimşir, "Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana çok heyecanlıyım. İmzayı attığı ilk gün, Hüseyin'i daha 10'lu yaşlarındayken yani bundan 29 yıl önce Trabzonspor kulübünün kapısından içeri soktuğum gün gözümün önünde canlandı. Şu an geldiği nokta ise gerçekten gurur verici. Bir baba daha ne isteyebilir ki... Oğlumla gurur duyuyorum. Çok daha iyi işler başaracağına inanıyorum. O her zaman çalıştı ve hep bu günleri hayal etti"

"Tribünde yerimde duramadım. Hop oturup hop kalktım. Oğlum saha kenarında ne heyecan yaşadıysa, neler hissettiyse ben tribünde daha fazlasını yaşadım".

"Takım bu sezon hepimizi mutlu ediyor. Benim gibi daha önce şampiyonluk görmüş birçok arkadaşım da yeniden o mutluluğu yaşayacağımıza inanıyor".

"Bir süre önce bir rüya gördüm. Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıyorduk. Yaşadığım duyguları tarif etmekte zorlanıyorum ama şunu söyleyebilirim. Hüseyin bu takımın her zaman bir parçasıydı ve başarıyı hak ediyor. Ailesi olarak yanındayız." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal