Dorukhan Toköz'ün, Eski Kız Arkadaşını Tehdit Ettiği Söylentileri Yalanlandı!

Beşiktaşlı milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün avukatı Pınar Turhanoğlu, müvekkilinin, eski kız arkadaşını tehdit ettiği iddiasının gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

03.02.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-16:32) Dorukhan Toköz'ün, Eski Kız Arkadaşını Tehdit Ettiği Söylentileri Yalanlandı!
Turhanoğlu, Eskişehir'deki ofisinde muhabirlere verdiği röportajda, Dorukhan Toköz'ün eski sevgilisiyle yaklaşık 7 ay önce arkadaş ortamında tanıştırıldığını söylendi.

Belli bir zaman sonra Dorukhan Toköz'ün, yaşı, eğitim durumu, geçmiş hayatı ile alakalı yalan bilgiler verdiğini fark ettiği bu kadınla görüşmek istemediğini söylediğini öne süren Turhanoğlu, skonuşmaya şöyle devam etti:

"Daha sonra bu şahıs, müvekkilimizi sözlü, yazılı ve fiziksel olarak sürekli rahatsız etmeye başlamıştır. Hatta bu şahıs tarafından uzaklaştırma kararı alındığını iddia ettiği tarihte, müvekkilimizin konutuna zorla girmeye çalıştığına ve bu konuda güvenlik görevlileri ile tartışma yaşadığına ilişkin polis tutanağı mevcuttur. Bu kişi defalarca Dorukhan Toköz'ü telefonla aramış ve mesajlar atmıştır. Ayrıca sosyal medyadan da sürekli mesaj atması sebebiyle hesabını engelleyen Dorukhan Toköz'e, bu kez de farklı hesaplardan mesaj atmaya başlamıştır."

"DORUKHAN'IN ARACINI YUMRUKLADI"

"YARGI SONRASI TEHDİT İDDİASI ÇIKTI"

Beşiktaşlı yıldızın, bu olayların sonrasında şikayette bulunarak uzaklaştırma kararı istediğini söyleyen Turhanoğlu, "Olayın yargıya intikal etmesi sonrası bu zorlayıcı davranışların sona ereceğini düşünen müvekkilimiz, bu kez de bu kişinin basına sunduğu tehdit iddiası ile karşılaşmıştır. Dorukhan Toköz bu şahsı tehdit etmemiştir. Tam aksine kendisinin rahatsız edildiğine dair emniyet müdürlüğüne yaptığı şikayeti ve resmi ifadesi bulunmaktadır." dedi.

"GÖRGÜ TANIKLARI MEVCUT"

"DORUKHAN UZAKLAŞTIRMA İSTİYOR"

Milli yıldızın, söz konusu kadının kendisiyle iletişime geçmesinin önlenmesini de istediğini belirten Turhanoğlu, şu sözleri söyledi:

"Dorukhan Toköz, bu şahsın tek taraflı beyanı sonrası alındığı düşünülen ve tarafımıza tebliğ edilmediği için gerçekliğini bilemediğimiz tedbir kararı iddiasının kamuoyuna bu şekilde yanlı yansıtılmasından dolayı son derece üzgündür. Dorukhan Toköz olayın asıl mağdurudur. Bu şahsın sürekli takibi sonrası yargıya güvenmiş, şikayetçi olmuş, uzaklaştırma talep etmiş buna karşın kamuoyuna tehdit ettiği iddiası yansıtılmıştır"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal