Premier Lig’in En Pahalı Eldivenleri Farkını Ortaya Koydu!

İngiltere Premier Lig'de sezon başı transfer döneminde kalecilere ödenen rekor bonservis ücretleri pek çok tartışmaya yol açmıştı Ancak Ederson, Alisson Becker ve Kepa Arizzabalaga’nın performansları bu tartışmaları sonlandırmış durumda.

10.12.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-16:54) Premier Lig’in En Pahalı Eldivenleri Farkını Ortaya Koydu!

İngiltere Premier Lig'de bu sezon ortaya koydukları performansla kalelerinde devleşen 3 kaleci, kendilerine ödenen bonservis bedellerinin hakkını vermiş görünüyor. Sezon başında rekor bonservis ücretiyle Liverpool'un Roma’dan kadrosuna kattığı Alisson Becker, performansıyla taraftarlarını memnun etti.

62 milyon euro karşılığında Liverpool’un yolunu tutan Brezilyalı file bekçisi, Premier Lig’deki 16 lig karşılaşmasının 10'unda gole izin vermedi. Kalesinde yalnızca 6 gol gören Liverpool, ligin zirvesinde yer alıyor.

Alisson Becker’in rekorunu kırarak 80 milyon euro bonservis bedeliyle Atletik Bilbao'dan Chelsea'ye transfer olan Kepa Arizzabalaga da etkili bir performans sergiledi. İspanyol kaleci, 16 lig maçının 8'inde kalesini gole kapadı.

Premier Lig’de geçen sezonun şampiyonu Manchester City'nin Brezilyalı eldiveni Ederson da 16 müsabakanın 8'inde kalesinde gol görmedi. 25 yaşındaki file bekçisi, 16 maçta sadece 9 gol yedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal