Modric’ten İngiltere Basınına Gönderme!

Hırvatistan’ın İngiltere’yi uzatmalar sonucunda 2-1 mağlup ederek finale yükseldiği karşılaşma sonrası Luka Modric’in hedefinde İngiliz basını vardı…

12.07.2018-11:29 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-11:27) Modric’ten İngiltere Basınına Gönderme!

Hırvatistan Milli Takımı’nın yıldız orta saha oyuncusu ve kaptanı Luka Modric, İngiltere'yi yenerek finale yükseldikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, karşılaşma öncesi Ada basınının kendilerini küçümseyen haberlerini hatırlattı.

2018 FIFA Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında İngiltere'yi uzatmalar sonucunda 2-1 mağlup ederek tarihinde ilk defa Dünya Kupası finaline yükselen maçın kahramanlarından biri de kaptan Luka Modric oldu.

Hırvatistan’ın bu başarısında büyük katkısı olan yıldız futbolcu, maçın ardından yaptığı açıklamada büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, İngiltere basını hakkında da konuştu.

Mücadele öncesi kendilerine yönelik negatif tutumlarını haksız çıkardıklarını vurgulayan Modric, "Özellikle başta İngiliz basını olmak üzere pek çok yorumcu karşılaşma öncesi Hırvatistan'ı küçümsedi. Onlara bunun büyük bir hata olduğunu göstermiş olduk. Bence basının böyle karşılaşmalar öncesinde daha mütevazı olması ve rakiplere daha fazla saygı göstermesi gerekiyor." dedi.

Maç öncesinde yapılan yorumlarda kendilerinin karşılaşmanın sonlarına doğru fiziksel olarak yorgunluk göstereceklerine dair öngörülerin yapıldığına dikkat çeken 32 yaşındaki oyuncu, "Takım konuşmasında hep birlikte 'Bugünün sonunda kimin yorulacağını görecekler' dedik ve herkesin gördüğü üzere hem fiziksel hem de mental olarak gösterdiğimiz performansla oyunu forse ettik. Açıkçası karşılaşmayı uzatmalara bırakmadan kazanmamız gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Bu sezon takımı Real Madrid ile arka arkaya üçüncü defa Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanan 32 yaşındaki Modric, Hırvatistan ile de Dünya Kupası'nı kazanması durumunda, yıl sonunda verilecek Altın Top ödülünün en iddialı ismi konumuna gelecek…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal