Mathieu Flamini Kimdir?

Mathieu Flamini serveti? Flamini zengin? Mathieu Flamini Company? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

06.06.2018-17:23 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-17:13) Mathieu Flamini Kimdir?

Mathieu Flamini (d. 7 Mart 1984, Marsilya), Fransız futbolcudur.

Kariyerini Crystal Palace'ta sürdüren orta saha oyuncusu, futbol yaşamına doğduğu kent olan Marsilya'da başlamıştır. Olympique de Marseille'nın B takımında göze giren Flamini kısa zamanda A takıma kadar çıkmıştır.

2004 senesinde vatandaşı teknik direktör Arsène Wenger'in gözüne girmeyi başarmıştır. O tarihten beri Arsenal'de 100'den fazla karşılaşmaya çıkmıştır.

İlk defa 2007 senesinde davet edildiği Fransa millî futbol takımının formasını 3 defa giymiştir. 2008 senesinde Arsenal'den ücretsiz olarak AC Milan takımına transfer edilmiştir.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 2008'de Arsenal'den ayrılıp Milan'a transfer olan Mathieu Flamini burada ekonomi eğitimi alan partneri Pasquela Granata'yla beraber, bir futbolcu için sıradışı sayılabilecek alana yatırım yaptı. Partneriyle beraber GF Biyokimyasallar adlı firma kuran Flamini, enerji dünyasında devrim yapacak bir buluş için kolları sıvadı. Tüm yakıtların yerini tutabilecek levulinik asiti imal etmek için araştırmalara milyonlar harcayan 31 yaşındaki oyuncu, sonunda bu organik bileşimi ürettiklerini açıkladı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal