Klopp: "Bu suç. Spor Bilimine Aykırı"

Premier League 1.'si Liverpool, bazı kulülerin 2 gün içinde iki karşılaşma yapacağı yeni yıl öncesi maç programını taşladı ve "Bu suç. Spor bilimine aykırı" sözlerini dile getirdi.

26.12.2019-11:35 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-11:27) Klopp: "Bu suç. Spor Bilimine Aykırı"

İngiltere Premier Leauge 1.'si Liverpool, Cumartesi günü Brezilya'nın Flamengo kulübü 2-1 mağlup ederek Kulüp Dünya Kupası'nı evine götürürken; aşırı yoğun olan maç programını en çok eleştiren kişi kulüp menajeri Jurgen Klopp oldu. Alman teknik adam, fikstür sebebiyle bir defa daha eleştirilerini söyledi ve "Bu fikstür bir suç" dedi.

Liverpool, bugün ligin 2.'si Leicester City'yle, Pazar günüyse Chelsea'yle karşı karşıya gelecek. Son iki senenin şampiyonu Manchester City ise yarın(27 Aralık) Wolverhampton ile Pazar günü de Sheffield Unided'la maç yapacak.

Fikstürün sorulması üstüne eleştirilerini İngiliz basın mensuplarına söyleyen Jurgen Klopp, "Kesinlikle doğru değil. Daha fazla takımın Premier Lig maçları arasında neden 48 saatten fazla bir süre yok. Hiçbir menajerin Boxing Day'de maç yaplmakla sorunu yok. Ancak 26 ve 28. maçlarını oynamak bir suç. Bu yıl 26. ve 29. maçlarımızı oynayacağız ve bu da sözde tatilde olacak" dedi.

Brighton & Hove Albion, Everton, Watford ve Manchester United'rı 2 gün içinde 2'şer karşılaşma yapacağı haftayla alakalı eleştirilerini sürdüren Klopp, "-Böyle olmamalıydı- söyleyenlerin hepsini anlıyorum. Ancak bu bir sızlanma değil, bunu açık açık dile getiriyorlar. Böylü olmasını istiyoruz; ancak kimse dinlemiyor. Spor bilimi size böyle yapmamanız gerektiğini söylüyor. Vücudun tekrar kendine gelmesi için belli bir zamana ihtiyacı var. Bunu tamamen gözardı ediyoruz" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal