Kerr, D'Angelo'nun Takas İddialarına Yanıt Verdi

Golden State Warriors'ın koçu Steve Kerr, D'Angelo Russell'ın kendisini bunaltan takas iddialarını nasıl ele aldığından bahsetti.

04.02.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-16:21) Kerr, D'Angelo'nun Takas İddialarına Yanıt Verdi
Golden State Warriors'ın koçu Steve Kerr, D'Angelo Russell'ın kendisini bunaltan takas iddialarını nasıl ele aldığını anlattı.

Russell'ın ismi, son zamanlarda Minnesota Timberwolves ve New York Knicks ile gündeme geliyor. Willie Cauley-Stein'ı Dallas Mavericks'e takas ederek bir girişimde bulunmuş olan State Warriors'ın, sezonda başka bir takası yok.

Kerr'in konuyla alakalı sözleri şu şekilde:

"Farklı bir durum. Kendinizi başkasının yerine koymak zordur, ama ben oyuncularıma her zaman çocukluk hayalimizi yaşayabildiğimiz için şanslı olduğumuzu söylerim. Oynasanız da, koçluk yapsanız da, her ne kadar harika getirileri olsa da, negatif tarafları da var. Negatif taraflar ise yuhalanmak, sakatlanmak ya da takas edilmek gibi şeyler. Bunlardan ötürü gelen korkudan oluşan çok stres var. Koçlar ve yönetim olarak, oyuncuların bu tarz şeylerle uğraşmasına yardımcı olmak bizim işimiz. Oyuncular olarak da, işi bizim çözmemiz asıl görevimiz, çünkü bunların hepsi, ligde bir oyuncu olmakla birlikte gelen şeyler."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal