İrfancan Kahveci'den Avrupa Açıklaması

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Avrupa Ligi ile ilgili açıklamada bulundu. İrfancan hedeflerinin Türkiye adına ilk galibiyeti almak olduğunu belirtti.

23.10.2019-20:29 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-20:27)

İrfancan Kahveci UEFA Avrupa Ligi maçları öncesi açıklamalarda bulundu. Avrupa Ligi'nde Avusturya ekibi Wolfsberger maçı öncei basın tolantısında açıklamalarda bulunan İrfancan hedeflerinin Türkiye adına ilk galibiyeti almak olduğunu vurguladı.

İrfancan, "Yarın bizim için, ülkemiz için çok önemli bir maç. Şu an zamana kadar Avrupa’da grup aşamasında galibiyet alan bir takımımız yok. Biz ilki başarmak istiyoruz. Rakibimiz kuralar çekildiğinde zayıf bir takım olarak görülüyordu. Ama 2 maçta 4 puan aldılar. Mönchengladbach’ı deplasmanda 4-0 yendiler. Hedefimiz ülkemiz adına ilk galibiyeti almak." açıklamasında bulundu.

Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamada bulunan irfancan, "Çok büyük bir lider. Onun yerini doldurmak biraz zor. Elimden geleni yapamaya çalışıyorum. Milli takım da olsun, orada da Emre ağabey olmadığı zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu sezon kötü başladık, iyi topladık. İyi yolda gidiyoruz. Tam anlamıyla yüzde yüzümü veremediğimizi düşünüyorum. Bazı zamanlar biraz ağrılarım vardı. Ağrılarımla oynamaya devam ettim. Bundan sonra inşallah kendimi yüzde yüz vereceğim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal