Nwakame Krasnodar Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman ve Nwakame Krasnodar maç öncesi açıklamalarda bulundu

23.10.2019-20:13 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-20:13)

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman ve Nwakame UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Nwakame, "Bizim için bütün maçlar önemli. Yarın da önemli bir maça çıkacağız. Umarım bizim için güzel bir maç olacak. Ben de hocamız gibi konuşan biri değilim. Sahada işimi yapmaya çalışıyorum. Yarınki maçı dört gözle bekliyorum. Daha önce Rus takımına karşı oynamadım diye hatırlıyorum ama yarın oynasam da oynamasam da önemli değil, ben hem saha içinde hem saha dışında takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum yarında bunu yapacağım." açıklamasında bulundu.

Rodagella ve Ekuban'ın olmayışının performansı üzerindeki etkisi ile ilgili soru üzerine Nwakame, "Hugo ve Ekuban geçen sene önemli katkılar yaptılar. Ekuban çok iyi sezon başı geçirmişti. Çok iyi dönemde sakatlandı. Hocam bana sahada olma şansı verirse, kimle oynamamı isterse, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kim derse ben en iyi şekilde onlarla ilişki kurmaya oynamaya çalışıyorum. Maçlar geçtikte adaptasyonumuz birbirimizle olan ilişkimiz daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal