Hikmet Karaman İstifa etti, Kayserispor İzin Vermedi!

Kayserispor'da Hikmet Karaman yönetime istifasını sundu ancak sarı-kırmızılı yönetim yayınladığı bir açıklamayla Karaman'ın istifasının kabul edilmediğini açıkladı.

01.10.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-09:32)

Süper Lig’de 6 hafta sonunda henüz galibiyet alamayan Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman istifa etti.. Fakat istifa kararı Kayserispor yönetimi tarafından olumlu karşılanmadı.

KAYSERİSPOR'DAN AÇIKLAMA

Karaman istifasını sunarken Yönetim Kurulu ve Başkan Erol Bedir, Karaman’ın istifasının kabul edilmediğini şöyle açıkladı: “Teknik direktörümüz Sayın Hikmet Karaman, saha sonuçlarının beklenen seviyede gerçekleşmemesi üzerine bugün yönetim kurulumuzla yaptığı görüşmede Kayserispor’un faydasına olacaksa herhangi bir tazminat talebi olmaksızın görevi bırakabileceğini, bu konuda kulüp başkanımızın vereceği karara saygılı olacağını ifade etmiştir.

Kulüp başkanımız, yönetim kurulu ve diğer ilgililerle seri görüşmeler yapmış ve bu aşamada hocamızın görevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur. Verilen karar teknik direktörümüzle paylaşılmış, kendisi de buna saygı duyarak görevinde kalmıştır.

Yönetim kurulumuz, istenmeyen skorlara etki eden bir çok faktör varken, hemen en kolayı olan “Hoca değişikliği” alışkanlığına itibar etmemiş olup, yapılacak istişareler sonucu Kayserispor için en doğru kararı verecektir.

Kamoyuna saygıyla duyurulur.

İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal