Keisuke Honda, Twitter Üzerinden Kulüp Arıyor!

Japon futbolcu şu ana kadar Manchester United ve Milan'a mesaj gönderdi. İşte detaylar..

01.10.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-09:28)

Melbourne City’den ayrıldıktan sonra yaz transfer döneminde herhangi bir takıma imza atmayan 33 yaşındaki Keisuke Honda, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Twitter'in günümüzdeki öneminin en önemli göstergesi olarak dünya yıldızı Honda'nın bu platform üstünden kulüp aramaya başlaması olarak gösteriliyor..

Honda’dan Manchester United’a: ”Bana bir teklif yapın”

Bonservisi elinde olan Japon futbolcu, 27 Eylül Cuma günü Manchester United’ın resmi hesabını da etiketleyerek Twitter’dan bir gönderi paylaştı. Honda paylaştığı gönderide ”Bana bir teklif yapın. Paraya ihtiyacım yok ama mükemmel bir takımda, mükemmel futbolcularla oynamaya ihtiyacım var” ifadelerini kullandı.

Milan’a çağrı: ”İhtiyacınız olduğunda beni arayın”

Keisuke Honda’nın Manchester United’a gönderdiği bu çağrı Twitter’da binlerce kişi tarafından etkileşime girerken Japon futbolcu istediği teklifi alamamış olacak ki bu kez de rotasını eski kulübü Milan’a çevirdi. Yine Twitter üzerinden bu kez Milan’ı etiketleyerek gönderi paylaşan Honda, İtalyan kulübüne ”Size her zaman yardım etmek istemişimdir. İhtiyacınız olduğunda beni arayın!” şeklinde sinyal gönderdi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal