Gulbrandsen'den Linnes'e Gönderme!

Medipol Başakşehir’in Norveçli oyuncusu Fredrik Gulbrandsen, Galatasaray’da oynayan vatandaşı Martin Linnes ile aralarındaki ‘Kuzeyin Kralı’ tartışmaları için son sözü söyledi.

11.01.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-12:03) Gulbrandsen'den Linnes'e Gönderme!
Galatasaray’da futbol kariyerine devam eden vatandaşı Linnes’in ligin ilk devresinde sözleşmesinin dondurulmasına üzüldüğünü söyleyen ekleyen Norveçli, “Onun bu dönemiyle ilgili konuşmak gerekirse de kendisi çok iyi arkadaşım. İstanbul’da sürekli görüşüyoruz ailecek. Kadroya alınmadığında çok üzülmüştüm bir arkadaş olarak. Ama baktığınızda aynı anda sevindim çünkü rakip takımın değerli bir oyuncusu yarım sezon boyunca oynayamadı. Bize karşı da oynayamadı ki bu bizim için önemli bir avantajdı. Biraz karışık bir duydu” sözlerini kullandı.

“Kuzeyin Kralı benim”

Gulbrandsen, Linnes ile birbiriyle tatlı sert bir atışmaya sebep olan Kuzeyin Kralı atışmalarında ise noktayı koydu. Fredrik, “Bu yarışın içinde olanların kendini böyle adlandırmaması lazım ama ortada somut bir şey var; Galatasaray galibiyetinden sonra ‘Kuzeyin Kralı’ artık benim” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal