Galatasaray Taraftarı Falcao'nun Eşini Mesaj Yağmuruna Tuttu!

Galatasaray taraftarı Falcao'nun eşine mesaj yağdırıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar yıldız oyuncunun Galatasaray'a gelmesi için Kolombiyalı yıldızın eşini mesaj yağmuruna tutuyor.

22.07.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-14:25) Galatasaray Taraftarı Falcao'nun Eşini Mesaj Yağmuruna Tuttu!

Galatasaray taraftarı Falcao'yu istiyor.. Geçtiğimiz günlerde sarı kırmızılı ekiple anlaştığı iddia edilen Falcao bu transferle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Falcao'dan Transfer Açıklaması

"Ailemi ve kariyerimi düşünmek zorundayım. Profesyonelce bir karar almam gerekiyor. Millonarios'ta oynama hayalim var ama şu anda Avrupa'da devam etmek istiyorum. Kızlarımızın nerede eğitim alacaklarına eşimle birlikte karar vermeliyim. Birkaç teklif var ama Monaco ile sözleşmem devam ediyor ve oraya katılmam gerekiyor."

Galatasaray'ın ilgisini Biliyorum

Radamel Falcao: "Çıkan haberleri duydum. Galatasaray'ın bana olan ilgisini biliyorum. Bazı yakınlaşmalar da oldu. Ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var." ifadelerini kullandı.
 
Galatasaraylı Taraftarlardan Falcao'nun Eşine Mesaj Yağmuru!
 
Galatasaraylı taraftarlar Falcao'nun bu açıklamasından sonra yıldız oyuncuyu ikna etmek için eşine mesajlar gönderdiler.. Arjantinli şarkıcı olan Taron'un Instagram hesabında yer fotoğraflarının altına 'Yenge Come to Galatasaray' ifadelerini kullanan binlerce mesaj atıldı.
 
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal