Fenerbahçe Mario Gomez’le Bombayı Patlatıyor!

Önümüzdeki sezon güçlü bir takım hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı lacivertli ekip forvet transferi konusunda gözünü Beşiktaş’ın eski golcüsü Alman Mario Gomez’e dikti.

12.04.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-09:55) Fenerbahçe Mario Gomez’le Bombayı Patlatıyor!

Sarı lacivertli idareciler Alman golcünün menajeriyle geçtiğimiz günlerde ilk teması sağladı. Bu sezonun devre arasında Wolfsburg'tan Stuttgart'ın yolunu tutan Gomez'i takıma kazandırmak için her türlü özveri gösterilecek.

Fenerbahçe yönetimi ilerleyen dönemde tecrübeli golcüyle yüz yüze görüşerek transferi noktalamak istiyor. Alman basını da başarılı forvetin tekrar şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymek istediğini belirtmişti.

Bu sezona Wolfsburg'ta başlayan Mario Gomez, devre arası transfer döneminde Stuttgart’la anlaşmış ve takımıyla 6 gol kaydetmişti. Başarılı santraforun Almanya’nın Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulması bekleniyor.

Beşiktaş’a 2015-16 sezonunda transfer olan Mario Gomez ligde forma giydiği 33 karşılaşmada 26 gol atıp ve 6 asist yaparak muhteşem bir performans ortaya koymuş ve siyah beyazlıların şampiyonluğunda en önemli isimlerden biri olmuştu.

Kaynak: Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal