Fenerbahçe Kritik Haftayı Farklı Geçti

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

28.04.2018-21:15 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-21:09) Fenerbahçe Kritik Haftayı Farklı Geçti

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'deki galibiyet serisi sürüyor. Sarı lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanından da 4-1'lik zaferle döndü ve seriyi 5 maça çıkarıp derbi haftasını iyi kapatmış oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen hafta sakatlanan Dirar iyileşemediği için son anda ilk 11'e Alper'i alarak geçen haftaya göre tek bir değişiklik yaparak Kasımpaşa maçına çıktı. Sarı lacivertliler karşılaşmaya temkinli başlarken, ilk bölümde ev sahibi takım yan toplarla etkili olmaya çalıştı.

JOSEF DE SOUZA PERDEYİ AÇTI

17. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı fakat öne geçen Fenerbahçe oldu. 31. dakikada Aatıf'ın ara pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Hasan Ali Kaldırım'ın hemen ortasında, altıpasta müsait pozsiyonda olan Josef topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

SKRTEL KENDİ KALESİNİ VURDU

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi takım, Fenerbahçe'yi sahasından çıkarmadı ve aradığı gole 52. dakikada ulaştı. Ceza sahasında son olarak topu önünde bulan İlhan'ın şutuna son olarak Skrtel dokundu fakat çıkarmayı başaramadı ve skora denge geldi.

ŞENER FENER'İ TEKRAR ÖNE GEÇİRDİ

Golden sonra öne çıkmaya çalışan Fenerbahçe, 64. dakikada tekrar öne geçti. Şener Özbayraklı rakibinden dönen topa çaprazdan harika vurdu ve sarı lacivertlileri bir kez daha öne taşıdı.

FENERBAHÇE VALBUENA'NIN GOLÜYLE RAHATLADI

74'te ise Fenerbahçe'yi rahatlatan gol Valbuena'dan geldi. Giuliano'nun sıfırdan çevirdiği topta Fransız oyuncu farkı ikiye çıkaran isim oldu. Bu golde Kasımpaşalı oyuncular uzun süre topun dışarından çevrildiği yönünde itirazlarda bulundu.

JANSSEN SKORU BELİRLEDİ

Uzatmalarda Fenerbahçe, Janssen ile bir gol daha attı ve maçı 4-1 galip tamamladı. Fenerbahçe, bu şekilde galibiyet serisini de 5 maça çıkardı ve 63 puana yükseldi. Sarı lacivertliler, böylece zirvedeki rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş'ın mücadele edeceği haftayı çok iyi tamamlamış oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal