Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Ali Koç'la İlgili İddialara Sert Çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un seçimden çekilmesi ve kendi yönetiminde yer almasını istediği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

10.04.2018-21:24 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-21:15) Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Ali Koç'la İlgili İddialara Sert Çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları için açılan resmi hesaptan yaptığı duyuruda, "Ali Koç'a seçimde aday olmaması ve şahsımın yönetimimde yer alması doğrultusunda bir teklif yaptığım yönündeki söylemler yalandır." dedi.

Medyada yer alan haberlerde Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a aday olmaması ve kendi kadrosunda yer alması yönündeki bir teklifte bulunduğu söylenmişti.

Aziz Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

Bugün bir internet sitesinde iddia edilen ve bazı diğer ortamlarda da yer alan, benim Sayın Ali Koç'a seçimde aday olmaması ve benim kadromda yer alması doğrultusunda bir teklif yaptığım yönündeki iddialar yalandır.

Haber metninde yer alan söylemlerin gerçekle alakası yoktur.

Her gün bir başka asılsız haberle gündeme gelmeye uğraşan ve habercilik etikleriyle tümden zıt bir şekilde davranan mecraların yalan haberlerine itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal